Fordelene Lån Bringer Økonomien Din!

Mikrolån hos Sambla

28 januar, 2021

Hvorfor lån?

Lån gir deg mulighet til å delta i drømmen din, og å starte den. Meste parten av Norges befolkning og verden kjøper et hus med låne penger, og dette gjør det lettere å starte en familie, et liv utenom foreldrene dine og muligheten til å starte veien mot voksenlivet. Et lån kan være måten du kan oppnå drømmen din mot en karriere, som studielån og å starte din egen business. Det er mange grunner til å ta lån, og de fleste vil ta et lån minst en gang i livet. Det finnes forskjellige typer lån nedenfor er noen av de to mest brukte lånene, det lånet som er best egnet til deg og ditt bruk, blir som oftest vurdert av deg og din bank eller bare du.

Boliglån

Når du søker om boliglån så ser kreditorene om du er egnet til å få et lån. Hvis selskapet du vil låne pengene fra gir deg, kan dette bli starten på et selvstendig og nytt liv. En bolig er tegnet på å være voksen, selv om det kanskje er skremmende så betyr det også frihet. Du kan starte et liv med en samboer og kan være starten på livet deres sammen, eller bare et sted du kan kalle hjem. Fra det første boliglånet er nedbetalt, har man mulighet til å opparbeide seg kapital og dermed få et større lån til et større/dyrere hus/leilighet.

Forbrukslån

Dette lånet er et praktisklån, som oftest brukt i nødstilfeller. Lånet krever ingen egenkapital, som betyr at du ikke trenger å eie noe (som et hus) for å ta opp. Forbrukslån er penger du kan gjøre akkurat hva du ønsker med, og er ikke begrenset som andre lån (som boliglån). Dermed har du mer frihet til å bruke på spesielle ønsker, oftest de ønskene utenfor et spesifikt lån. Dette lånet er det lånet som blir mest promotert i medier. De flest forbrukslån krever at du minst er over 18 år, dermed myndig, men mest vanlig er rundt 20-25 år. Et alternative for denne type lån er Mikrolån hos Sambla, her kan du sjekke ut en stor variasjon på hvor mye du kan låne. Forbrukslån kan bli brukt til bolig og andre typer lån som allerede har spesifikke lån fra før, men det kommer an på mengden penger du får lånt. Mengden penger du får lånt er forskjellig fra selskap til selskap, men som regel er lånene på mellom 10 000kr til 150 000kr.

/Skrevet av Ostriching.se