Slik finner du et lån

Trenger du et lån på dagen? Når man skal ha et billig og godt lån på dagen, så kan vi hjelpe deg med å finne den aller beste løsningen her

Lån på dagen

Det er ikke alltid at budsjettet er som det helst skulle være. Og da kan det være greit å ha muligheten til å spre utgiftene over en lengre periode. Noen ganger så har man for eksempel bruk for noe nytt elektronisk utstyr der hjemme, eller man får plutselig øye på et godt kjøp på en brukt bil eller båt. Men man skal kunne slå til med en gang. Da kan det være greit med et forbrukslån, og helst et lån på dagen.

Det finnes flere forskjellige typer forbrukslån, og som oftest skiller man dem i forhold til hvor stort lånebeløpet er. Vi har for eksempel mikrolån, som kan være på helt ned til 1000 kroner og maksimum 50 000 kroner. Disse mikrolånene kalles også noen ganger for SMS-lån. Neste nivå på låneskalaen er lån på over 50 000 kroner. Forbrukslån innenfor denne summen er tross alt rimelig små, og kalles med rette for et smålån.

Slike smålån ble opprinnelig forbeholdt for kunder som trengte hjelp til å finansiere produkter i egne butikker. For eksempel kunne et selskap eller en butikk, som leide eller solgte møbler eller elektronikk, tilby slike lån til kundene sine. Men etter hvert oppdaget man at dette var en lønnsom forretning i seg selv, og slik lån ble etter hvert også mulig å oppta for mennesker som ikke nødvendigvis var kunder i butikken. Det er jo egentlig ikke så merkelig, siden dette er en god måte å få nye kunder i butikken på. Ved å låne ut penger for at de skal kunne kjøpe varer i butikken din, har du fått en lojal og trofast kunde som forhåpentligvis vil kjøpe enda flere produkter på grunn av den gode servicen. For butikken tar jo egentlig en sjanse ved å tilby slike lån til kundene, siden det altså er snakk om forbrukslån, og derfor et lån uten sikkerhet.

Praktisk med et lån på dagen

Det kan være praktisk med et beskjedent lån. Spesielt kan det være til god hjelp ved innkjøp av varer og produkter som var den egentlige grunnen til at slike lån kunne tilbys til den generelle befolkningen. Slike små lån brukes ofte i Norge når man trenger en ny TV eller computer. Det er ingenting mer irriterende enn når TV-en plutselig slutter å virke, eller hvis du er midt i en eksamen, og datamaskinen bryter sammen. Da haster det med å få kjøpt seg en ny en, uten at det skal være nødvendig å ha et rådgivningsmøte med banken først.

Det kan også være praktisk hvis man mangler penger til en liten ferietur. Ofte skal man nemlig betale halvdelen av hele beløpet i forskudd for en charterreise. Hvis det er før feriepengene har kommet inn på kontoen, så kan et slikt lån på dagen derfor være til virkelig stor nytte og hjelp.

I det hele tatt, så er det mange måter og sammenhenger et lite forbrukslån kan benyttes. Hvis du for eksempel har en hobby hvor du holder øye med forskjellige nettauksjoner, så er det godt å vite at du kan få et lån på dagen hvis plutselig et av de sjeldne samlerobjektene du har vært på utkikk etter plutselig dukker opp.

Lån uten kredittsjekk

Det er også mulig å benytte seg av et lite lån uten kredittsjekk. Når man søker om et slikt lån, så blir man normalt sett vurdert individuelt i forhold til de betingelsene man kan få. Derfor blir du faktisk nødt til å vente til etter at du har søkt lånet før du kan se om betingelsene er noe som passer for deg. Det koster deg likevel aldri noe å søke om et lån. Det er først når du underskriver en låneavtale at du forplikter deg til en eventuell avtale.

Dessuten kan man også oppleve at rentene kan være noe høyere på et lån uten kredittsjekk enn på vanlige og mer gjengse forbrukslån. Det er heller ikke så merkelig, siden det er en mer omstendelig administrasjonsprosess som ligger bak en godkjenning av et slikt lån, og omkostningene på lånet blir derfor selvfølgelig litt høyere.

Når man blir kjørt gjennom en såkalt kredittsjekk, så kan det hende man scorer relativt lavt. Men det betyr altså ikke at man er en dårlig betaler, eller at man ikke klarer å betale i tide. Men hvis du har en dårlig kredittscore, så faller du utenfor en viss norm som banker og kredittjenester har fastsatt. De som vurderer kredittscoren din blir foretatt av såkalte kredittvurderingsselskaper. Og disse kredittvurderingsselskapene vurderer alle som søker om et lån ut fra en bestemt mal. Og selv om du har en god økonomi, så kan du bli betraktet som en person med lav kredittscore. Det er jo en gang slik, at ikke alle har en økonomi som kan fastsettes og enkelt følge et skjema på et A4-ark. Det er derfor man kan søke om et lån uten kredittsjekk. Som sagt, så betyr det altså ikke at man ikke skal dokumentere at man har en eller annen form for inntekt. Det skal man som regel. Men man skal huske, at det beløpet du blir tilbudt i lån, samsvarer rimelig godt med hvordan du klarer å dokumentere inntekten din, og hva du ellers har å rutte med. Noen långivere vil tilby lån utelukkende basert på den informasjonen du presenterer dem, og krever ingen form for dokumentasjon. Man skal så altså være obs på, at disse lånene nesten alltid er lave, og renten er rimelig høy.

Hvorfor søker man et lite lån på dagen uten sikkerhet og uten kredittsjekk?

Det kan være veldig individuelt. Som oftest blir man nødt til å dokumentere en eller annen form for inntekt uansett. Men långiverne har tross alt innsett, at ikke alle mennesker passer inn i den formularen som er laget for å finne ut av om du har mulighet for å betale tilbake lånet ditt eller ei. Man kan saktens ha en helt grei og fin økonomi, selv om man kommer dårlig ut på en kredittscore. Det kan som tidligere sagt være fordi du får størstedelen av inntekten fra et annet land enn Norge, og inntekten din er derfor ikke registrert her. Med andre ord, så ser det ut som du overhodet ikke tjener penger. Det ser selvfølgelig dårlig ut når man skal lage en kredittsjekk, men det kan også hende du kommer dårlig ut på en kredittscore, hvis du har et enkeltmannsforetak. Hvis det er tilfellet, så kan det være veldig vanskelig å dokumentere at man har en noenlunde vanlig lønn. Selve lånesøknaden kan derfor bli rimelig komplisert, hvis alle papirene skal fremlegges. For utgangspunktet her må finnes i en nærmere analyse av hele regnskapet for enkeltmannsforetaket – noe som ganske bestemt kan ta sin tid.

Reduser lånebeløpet

Selv om du søker om et lite lån uten kredittsjekk, så kan det bli komplisert. Du skal nærmest alltid dokumentere ett eller annet. Et alternativ til slike små lån på dagen, er å tilpasse lånebeløpet i forhold til at man kommer med et tilbud på grunnlag av den innrapporterte informasjonen man har kommet med. Hvis man har en økonomi som ikke er så enkel å dokumentere, så kan dette være et godt alternativ.

Lån på dagen med inkasso

Det koster deg som sagt ingenting å søke om du kan få et lite lån. Søknadsprosessene er som oftest veldig ukompliserte, og på hjemmesidene til låneutbyderne vil du som regel få svar med en gang. Hvis du søker om et lite lån på dagen, så skal du være oppmerksom på at det ikke er alle som tilbyr dette. Men det er tross alt noen, og hvis du søker om lånet innen et visst tidspunkt på dagen, og at du også aksepterer lånebetingelsene og underskriver lånekontrakten innen det gitte tidspunktet, så er det gode muligheter for å få et lån på dagen.

Som regel er disse tidspunktene rundt klokken 12 eller 13. Det sier seg selv, at låneutbyderen også skal rekke å sette pengene inn på kontoen din innen banken stenger, så derfor skal det hele være på plass før disse tidspunktene. Hvis du ikke rekker det, så blir du nødt til å regne med at pengene først kommer inn på kontoen din neste bankdag. Husk derfor på, at hvis du søker om lån på fredag ettermiddag, så vil du nok ikke få pengene inn før på mandagen etter helgen.

Hvis du gjerne vil ha et lån selv om du har en inkassosak hengende over deg, så er det mest normalt at långiveren krever at du blir ferdig med hele inkassosaken før du kan få bevilget et lån. Det er likevel ikke alltid at en inkassosak er ensbetydende med at du faktisk skylder penger. Det finnes mange eksempler på at inkassosaker er feilaktige, og den personen som inkassosaken gjelder faktisk ikke skylder noen penger i det hele tatt. En inkassosak kan ha flere aspekter, og hvis man har en tvist på en inkassosak, så er det fullt mulig å få søke om et lån, selv om saken altså ikke er ferdig enda. Men noen ganger vil långiveren allikevel be om sikkerhet i lånet.

Hva betyr lån uten kredittsjekk?

De som foretar kredittsjekkingen har ulike verktøy. Det er ikke alltid at man har en inntekt som passer inn i det verktøyet og de metodene disse firmaene benytter seg av. Men det finnes altså muligheter for å få et lån allikevel. Et forbrukslån er som sagt et lån uten sikkerhet, og låneutbyderne blir nødt til å sikre seg om at du allikevel har mulighet til å tilbakebetale de pengene du gjerne vil låne. Det kan de gjøre på forskjellige måter. En av de aller mest brukte metodene er å be om opplysninger omkring inntekten din. Det innebærer ikke bare hvor mye du tjener per måned, men også hvor mye gjeld du har ellers. De skal kunne sikre seg at du har nok ressurser til å kunne betale lånet – men det finnes også en annen måte å få lån uten kredittsjekk, en måte som egentlig går i mot selve prinsippet bak et forbrukslån. Nemlig å be om en sikkerhet i lånet.

Med andre ord, så betyr ikke et lån uten kredittsjekk at du slipper å bevise at du er i stand til å betale tilbake lånet. Det kan høres merkelig ut, men denne typen små lån uten kredittsjekk kan være det riktige for deg, hvis for eksempel nesten all inntekten din kommer fra et annet land enn Norge, og derfor ikke er registrert her.

Hvor mye kan man få i lån på dagen?

De fleste långiverne som har tilbud om lån på dagen, tilbyr lån som strekker seg fra 1000 til 50 000 kroner. Disse lånene kalles altså som oftest smålån. Og noen ganger er smått bra nok. Man skal jo ikke låne mer penger enn det man trenger. Det behøver heller ikke å være markant dyrere å låne små beløp enn store beløp. Selv om rentene som oftest er dyrere på de små beløpene, så tilbyr ofte långiverne færre gebyr på de mindre summene. Det er også forskjell i løpetid på mindre og større summer. Hvis du låner 50 000 kroner, så vil du mest sannsynlig få tilbud om en lengre løpetid enn hvis du lånte 5000. Dette kan være en fordel for deg som forbruker, siden du kan bli kvitt gjelden din fortere, og slipper dermed å betale høye renter i lengre tid. Du skal derfor tenke deg godt om, før du opptar store beløp, og stille deg selv spørsmålet om du virkelig trenger å låne så mange penger. Ofte er det jo kun snakk om relativt små beløp man står og mangler, og som man virkelig trenger å låne her og nå, som for eksempel ved depositum til reiser eller leiligheter.

Bruk laane-penger.com for å finne de beste tilbudene

Det finnes som sagt flere forskjellige typer forbrukslån du kan søke om på nettet. Noen tilbyr lån uten kredittsjekk, et lite lån på dagen, eller klassiske og tradisjonelle forbrukslån. Så det er derfor viktig at du har funnet frem til den typen som passer best for deg innen du skriver under på en låneavtale. Det innebærer for det første, at du har funnet frem til hvor mange penger du faktisk trenger, og hvor lang løpetid du helst vil ha. Når du så har blitt enig med deg selv om hva du trenger, så bør du benytte deg av en sammenligningstjeneste som hos oss her på laane-penger.com. Ved å sammenligne og undersøke hva utbyderne av lån på dagen tilbyr av betingelser, sikrer du deg et godt utgangspunkt for å finne frem til det lånet som passer best for deg.

Du skal også huske på, at det finnes alternativer til smålån. Spesielt hvis du er ute etter et lite lån med kort nedbetalingstid. De fleste av oss har i hvert fall ett kredittkort, og det kan være særdeles lurt å benytte seg av kredittgrensen på kortet ditt, hvis du vet at du kan betale tilbake om en måned. Som oftest er slike lån fra kredittkortutstederne rente- og gebyrfrie i en måned.

Ellers er det også noe som kalles SMS-lån. Her er det også snakk om små lån, og flere utbydere tilbyr en gratis måned uten nedbetalinger eller gebyrer.

Lån på dagen i Norge

Siden det ble mulig å oppta slike små lån på dagen, så har det vært populært her på berget. Det gir oss en følelse av frihet, å kunne være i stand til å investere i produkter, varer eller ferier uten å måtte vente på en langsom bankprosess. Det har spesielt vært en yndet lånetype blant unge mennesker som prøver å etablere seg, og skape et hjem. Et lite lån er perfekt hvis man mangler elektronikk, lamper eller en sofa for å innrede den nye hybelen eller leiligheten sin. Små lån kan være med til å skape de trygge rammene, og være med til å skape et ordentlig hjem.

Veletablerte mennesker nyter også godt av de mulighetene slike små lån gir. Selv om slike lån uten sikkerhet som regel er dyrere enn tradisjonelle lån, så slipper man komplekse løsninger når det er noe enkelt som skal gjøres, som for eksempel å få ny eksospotte til bilen, eller bytte ut den gamle gressklipperen med en ny. Mange av oss har dessuten muligheten til å jobbe litt ekstra for å dekke utgiftene de månedlige nedbetalingene gir. Lån på dagen har som oftest korte løpetider, og man kan derfor fort bli kvitt gjelden sin.

Lån på dagen med betalingsanmerkning

Det er mange nordmenn som sitter med en betalingsanmerkning. Man kan derfor oppleve at det kan være særdeles vanskelig å få muligheten til å oppta et lån hvis man har det. Det er likevel ofte mulig å få et lån på dagen, selv om du har en betalingsanmerkning, selv om de aller fleste långiverne helst ser at du får betalt det du skylder før de godkjenner et lån. Et lite lån på dagen, selv med betalingsanmerkning, kan være med på å gi litt luft og ekstra pusterom til et stramt budsjett i en kort periode. Selv om det kan være trange kår akkurat nå, så er det mange som fortsatt kan se at fremtiden blir lysere, med tanke på det å ha flere penger å rutte med. Det kan hende man har noen penger utestående som man vet man får igjen om kort tid. Da kan det være greit å vite at man kan søke om å få lån på dagen – selv om man har en betalingsanmerkning. For i dag kan man nemlig bli kvitt betalingsanmerkninger umiddelbart etter at man har betalt det man skylder. Det er helt klart gode nyheter til de som jobber hardt for å kunne komme seg på beina igjen. Tidligere kunne det jo gjerne gå flere år før slike anmerkninger ble slettet, og som var med til å forhindre at man kunne komme ovenpå igjen.

Mulig med lån på dagen i bank?

Et forbrukslån er som navnet tilsier et lån som går til forbruk. Du kan med andre ord bruke pengene på hva du vil, og som oftest behøver du ikke å oppgi hva du låner pengene til. Normalt sett er det ikke slik med bankene, selv om du også kan få et forbrukslån her. Slike forbrukslån kan komme godt med hvis det mangles penger til ferien, eller det er noe som skal pusses opp der hjemme. Selv om det er flere banker som tilbyr forbrukslån, så skal du huske på de samme tingene som hvis du skulle låne pengene på nettet. Du skal nemlig selvfølgelig orientere deg i landskapet, og finne den banken som kan gi deg de aller beste betingelsene for lånet ditt, før du eventuelt underskriver på en låneavtale. Faktisk kan du få et lite lån på dagen gjennom banken. Det finnes nemlig flere banker som tilbyr slike lån i butikken som selger den varen du gjerne vil investere i. Du kan også ofte gå inn på bankens hjemmeside og søke om et billig lån på dagen. Flere banker gir deg nemlig muligheten til å få svar på dagen. Bankene har med andre ord også blitt kjappere, og man kan si at de har begynt å følge nøyere med på hva vi som forbrukere forlanger når det kommer til korte låneprosesser.

Hvordan finner man den beste rente på lånet?

Du skal alltid hente inn flere forskjellige tilbud fra flere forskjellige långivere. Alle bankene vil gjerne i utgangspunktet ha deg som kunde, og de vil alle sammen gjerne få lov til å gi deg et tilbud basert på en vurdering som er fullstendig individuell. Derfor skal du alltid hente inn flere tilbud fra forskjellige långivere, og deretter vurdere de ulike betingelsene opp mot hverandre. Deretter skal du finne ut av hva som er best for deg i den situasjonene du befinner deg i. Du kan også alltids benytte deg av en såkalt lånemegler. En lånemegler henter inn forskjellige tilbud for deg. På den måten slipper du å fylle ut så mange søknader. Du skal nemlig bare fylle ut en søknad som du sender til lånemegleren, og så vil denne formidle søknaden videre til de samarbeidspartnere som lånemegleren har. Deretter kan du sitte i ro og mak og selv vurdere hvilket tilbud som er det beste for deg, og som til sist er det du vil benytte deg av. Husk, at når du skal kikke på rentene, så er det den effektive renten du skal kikke på. Hvis det er opplyst, så skal du kikke på ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Prosent, og tilsvarer den effektive renten i tillegg til gebyrer. Utover dette er det altså de forskjellige lånenes effektive rente man skal kikke på når man skal lage en ordentlig sammenligning. På den måten slipper du å plutselig bli overrasket over ekstra omkostninger på lånet. I dette tallet er tross alt de aller fleste gebyrene.

Hva er forskjellen på et lite lån på dagen og kredittkort?

Som nevnt tidligere i artikkelen, så kan det være greit og praktisk å bruke et kredittkort når det gjelder små beløp. I prinsippet er jo et kredittkort en form for forhåndsgodkjent forbrukslån, og er som et kredittlån på dagen. Hvis du bruker kredittkortet til å finansiere et kjøp, så er det veldig viktig å vite at du kan betale regningen når den kommer på forhånd. Hvis du samtidig vet at du ikke har noen problemer med å betale regningen i tide, så er det jo selvfølgelig den kjappeste måten å få et lån på. De fleste nordmenn har et kredittkort i lommeboka, og de har med andre ord allerede et godkjent lån klart.

Det er jo selvfølgelig alltid et aber, for hvis du ikke har mulighet til å betale regningene i tide, og du lar den rentefrie perioden løpe ut som et resultat av det, så kommer rentene fra kreditor til å være mye høyere enn hvis du bare tok opp et billig lån på dagen. Dermed blir kredittkortlånet ditt veldig dyrt i forhold til hva du kunne ha fått det til hvis du hadde mulighet til å vente noen timer. For hvis du opptar et lite lån, så vil også betalingsperioden, eller løpetiden, være lengre. Du skal med andre ord ikke nødvendigvis betale alt sammen tilbake på en gang.

Lån på dagen med BankID

I dag har du alle muligheter for å låne penger hvis du plutselig får uforutsette utgifter, eller du plutselig kommer over et tilbud du ikke kan si nei til. Og det finnes flere muligheter for å få relativt billige lån på dagen og dermed pengene kjapt inn på kontoen når du trenger det. Men det hele er mer eller mindre avhengig av om du har mulighet for å signere med BankID. BankID er noe de aller fleste nordmenn med bankkonto i dag besitter, og er en sikker form for digital underskrift. Med andre ord, så kan du bruke BankID når du underskriver lånekontrakter på netter. Ved å signere lånesøknaden elektronisk med BankID, gir du samtidig långiveren mulighet til å samle inn nødvendig dokumentasjon som utbyderen krever. Selvfølgelig aldri uten ditt samtykke. En BankID er som ditt eget personlige fingeravtrykk – bare digitalt.

De aller fleste långivere har en tidsfrist om dagen, ca. klokken 12 eller 13, som du skal imøtekomme hvis du gjerne vil ha pengene inn på kontoen den samme dagen. Det er likevel også mange som alltid lar det gå en bankdag eller to, uansett når du sender av sted søknaden. De forskjellige tidsfristene vil uansett fremgå på de individuelle hjemmesidene til de ulike låneutbyderne.

Hvis du absolutt vil søke lån på dagen, så skal du benytte deg av såkalte SMS-lån, eller mikrolån. Som navnet tilsier, så foregår størstedelen av låneprosessen per SMS. Det fungerer som regel slik, at du skal sende en SMS-søknad på mobilen, før du deretter får svar på SMS. Til sist skal du også bekrefte eller avslå tilbudet på SMS. Men her gjelder også kravene om å imøtekomme ulike tidsfrister. Igjen dreier det seg om å kunne få sendt av sted og bekreftet søknaden innen klokken 12 eller 13.

En ting du skal huske på når det gjelder slike SMS-lån, er at de kan være litt dyrere enn andre former for forbrukslån. Rentesatsene behøver ikke å være så høye, men noen ganger kan opprettelsesgebyrene være høyere enn andre forbrukslån.

Hvis du virkelig står og mangler penger fordi du har fått noen uforutsette regninger, eller fordi du har noen penger i vente som av en eller annen grunn er forsinket, så kan denne typen lån på dagen være ekstremt praktiske. Spesielt kan det være kjærkomment hvis du står og mangler penger til et depositum for en reise eller en annen form for bestilling som du overhodet ikke kan få tilgang til uten en eller annen form for forhåndsbetaling. Som det er med alle typer lån, så skal man alltid huske å sette seg godt inn i alle betingelsene og vilkårene for lånet før man overhodet skriver under på noe som helst. Du blir nødt til å få en oversikt over hva det kommer til å koste deg, og være sikker på at du ikke kommer i noen form for betalingsproblemer underveis. En god tommelfingerregel er å betale tilbake lånet så kjapt som mulig. Det blir både du og långiveren veldig glade for.

Laane-penger.com hjelper deg med å finne den aller beste løsningen

Vi her hos laane-penger.com, samarbeider med flere forskjellige banker og kredittinstitusjoner. Her på siden vil vi alltid ha en oppdatert liste over ulike utbydere i lånebransjen, slik at du enklere kan finne frem til det beste alternativet for deg og din situasjon. Vi sammenligner nemlig en rekke forskjellige lån basert på det du ønsker, slik at du enkelt kan få en god oversikt over hva som rører seg der ute på nettet. Husk at det er tillatt å sende flere forskjellige søknader. På den måten kan du motta forskjellige tilbud fra ulike aktører, og nærlese hva vilkårene og betingelsene for de forskjellige lånene er. På den måten kan du virkelig gå i detalj og finne ut av hva som er den aller beste løsningen for deg. Det er nemlig ikke slik at det første tilbudet også nødvendigvis er det beste.

Hvorfor lån på dagen med BankID?

En av de aller største årsakene til at det er så effektivt å låne penger i dag, er på grunn av at vi har noe som heter BankID. Det hele foregår elektronisk på nettet, og det betyr at bankene ikke lengre behøver å bruke så mange penger på lokaler og personale. Alt effektiviseres. Du behøver heller ikke å dra til banken og oppsøke bankrådgiveren, eller fylle ut omfattende skjemaer og budsjetter. Hele låneprosessen har blitt langt mer effektiv, takket være BankID.

BankID er også med på å gjøre det hele mer sikkert, i tillegg til at det har blitt mer effektivt. Det er trygt og enkelt å søke lån på dagen ved hjelp av BankID, fordi du gjennom den kjapt kan bekrefte hvem du er. Det er fryktelig vanskelig for andre mennesker å utgi seg for å være deg, takket være den. Og siden du skal godkjenne lånesøknaden elektronisk ved hjelp av BankID, så foregår det hele på rekordtid. Faktisk kan det gå så fort, at du kan miste eksospotta på bilen på veien til jobben om morgenen, for deretter å søke og få godkjent et lite og billig lån på dagen et par timer senere. Hvis du virkelig er effektiv, og verkstedet ditt også, så kan du hente bilen etter jobb, og kjøre den trygt og sikkert hjem igjen samme dag som da ulykken var ute. Du skal selvfølgelig ikke søke om for mange penger på en gang. For hvis du ikke gjør det, så krever heller ikke bankene eller finansinstitusjonene spesielt mye informasjon om den økonomiske situasjonen din.

Men du skal alltid huske på, at selv om pengene kom enkelt og raskt til deg, så skal de uansett betales tilbake. Jo mindre summene er, jo kortere er som oftest løpetiden på lånet. Men det betyr til gjengjeld, at du også blir kvitt gjelden så fort som mulig.

Før du eventuelt låner penger, så skal du alltid stille deg selv spørsmålet ”trenger jeg å låne peger, eller kan jeg spare opp?” Hvis du finner ut av at du blir nødt til å låne penger, så lån helst til noe som gir deg noe tilbake. Det kan være alt fra noe håndfast, til en opplevelse du har for livet.

Husk! Hvis du skulle få problemer med å overholde betingelsene og vilkårene beskrevet i låneavtalen, så ikke nøl med å kontakte låneutbyderen. Det er ingen som ikke er interessert i at det hele skal gå ad undas, og sjansene for at man finner en løsning i fellesskap er alltid større når man er to, enn hvis man er alene om det… Noen banker gir deg dessuten muligheten for avdragsfrie perioder, hvis det er av interesse. Som er noe du kanskje ikke finner ut av hvis du ikke sjekker og undersøker markedet – og det kan du få hjelp til her på laane-penger.com.

close

Få et GRATIS Lånetilbud!